Cuma, Mayıs 26, 2006

biz*

iki deliye bi akıllı lazım
oda stokta yok


                       kadikoy barlar sokagindaki "arka oda"da güneşlenen büsküvü ve dahlia . balkonda ki koltuklara yayılmışız . mayıs ayında insanın beynine güneş geçermi ? görmemişler güneşi görünce , geçer ! kız kıza ne yapılır ? dedikodunun allahı yapılır . saatin farkına varılmaz . güneşten yanaklar elma elma olur .


                        herkes solaryumlu bacak ve ayaklarına çekmiş terlikleri kızlar . siz niye hala böylesiniz diye sormazlarmı size . yoksa siz hala peynir gibimisiniz ? büsküvü ve dahlia ' nın cevabı gecikmez : ' ' bize biraz zaman verin , üstümüze gelmeyin , o günler yakındır . ' '



   

            

Perşembe, Mayıs 25, 2006

diyosun mu?

I' m an alien
I'm a legal alien

gölgelerin gücüü adınaaaa

                       
yaaa büsküvvüüüt yeme bizi ya ; gölgeymiş , güçmüşşş . bırak bu shi-ra ayaklarını . dumdum ' uda atılgan yapmışsın . iyice havaya girdin sen . . .


yahuu ne benim shi-ra lık halim var , nede dumdum ' dan atılgan olur . ben evde bavulu toparlamaya çalışan biri , dumdum ' da arka camdan kedi kankalarını kesiyor . bişeyler konuşuyolar ama anlamıyorum . kedimde bende fos çıktık yani .

elimdeki kılınçç , eskirim kılıcı değil . ondan eminim çünkü kuru kafa var . fair -play filan hak getire yani . Siyah oje de konsepte uydu , zira pembe ojem olsaydı , absurttt dururdu ! ama casting de sorun var . kimi kılıç dan geçircem ki ben ? gerçi var bi iki tane uyuzcan ama şimdi bu güzel yaz gününde elimi kana bulamıyım hehhehe: ) , böyle bi senaryo yazmaya bile değmez . antonio banderas ' la bi kılınç maçı yapılabilir aslında ; ''kılıçlı türk büsküvüssüü '' adı altında ama sevgilim kıskanır . oda olmaz ! ( kılıç maçı diye bişey duydunuzmu ? ben çıkardım şimdi )


illa adama zorla barış , sevgi mesajları verdiricekler ya .


tamam tamam hadi : sevin sayın birbirinizi , böyle oyuncakları almayın , alanları kınayın , şevkat kelebeği olun ! yoga , feng-shui ,pozitif mozitif ne varsa , al bendende o kadar !

Çarşamba, Mayıs 24, 2006

j.lo ile şahsi hiçbir sorunum yok

                      

başlığa aldanmayın siz o tamamen kendimi haklı çıkartmak için : ) . sorunum yoktu ama herşeyi o başlattı . şimdi siz bana kıskanççç mı demek istiyosunuzzzz ? hiçde bilee . tamam tamam biraz fazla güzel , yeryüzündeki en güzel kalçalara sahip ! '' bana o kadar makraj yapsalar , bende öyle olurum '' mazeretinin sökmiyceği bi hatun kişi .


şimdi biri fırtlayıp ; '' aaa sen onun estetiksiz resimlerini görmedinmi , kocaman burnu vardı '' diycektir . ama arkadaşlar hatice değil , zaman netice zamanıdır .hala kesin ve kesin kıskandığımı söylemedim , dikkatinizi çekerim : )


şıkır şıkır madame dergisini aldık . atlas dergisinin arasında saklayarak eve getirdik . . . ! operasyonun yarısı tamamlanmıştı . abowww herkes makrajlı . bizim neyimiz eksik . Eda ; çabuk operasyon malzemelerini getir . şöyle bronz üzerine , kahveli göz makrajı ve simler sürünelim . kahve tonlu makrajı J. lo ' dan çaldım sanıyosunuz dimi . . .
ya ne fesatsınız , aklımın ucundan geçmedi . buda tamam . sırada Holivud elbisesinde . kırmızı halılık . dolapları eşeliyip , arkadaşın düğününde giyilen elbise tam bizim operasyonu tamamlıycak bişey .DI DI DINNNNNNN

ve karşınızda J. Lo ' nun tramvay çarpmışşşş 2 hali : )
bizmi kıskandıkk ? yooo biz taktir ediyoruz demiştik zaten en başından beri . (ama profosyonel makyöz yoktu o ayrı yani :)))))))))))


NOT : COMMENT UYARISI
1. bu yazı geyiğine yazılmıştır . ciddiye alıp ; herkes kendi güzeldir
2. insan kendini sevmeli
3.kimseyi kıskanmamalı gibi , lapin şeyler yazmayın .
çünkü tamamen geyiksel bi yaklaşım ve yazı biçimidir

Salı, Mayıs 23, 2006

HESAPTAN DÜŞ !


  


cep telefonuyla çekilen fotoğrafları yanyana getirerek bi potporii yaptımm ! ( d . a. o )

ammada erken kalktımm yaaa bugün . pek bi hamarat kalktım . aldım lezzet dergisini elime limon aromalı çıtır kup yaptım . limon seviyom ya o hesap . güya dün aldığım kararla tatlı yemiycektim . hep aynı geyik . ( birazdan mathyy ' den comment gelcek , diycekk ; ulan duba olcan , ada da rezil olcan diye : ))) . yok yok kontrol altında herşey : ) .

kedim Dumdum , 1 aydır arkadaşımdaydı . dün gece itibariyle kavuştukkk . trip atar , küser . '' ulan bi ay bıraktın beni , nasıl bi insansın sen '' bakışlarıyla yüzüme bakmaz derken ; düşündüğüm olmadı . nasıl özlemişş evii , nasıl özlemişş beni . çıldırdı . ne yapıcağını şaşırdı . şımarıklıktan koltuklardan düştü . göbeğini açıp şımarmak istiyo , ama heryerde . klavyenin üstünde neler yapıyorrr. konuşsa şunları diycek :

' ' sev beni sev beni , yedir beni yedir beni , oyna benle oyna benle , şımart beni şımart beni , ayrı geçen günleri telafi et , evet şimdi et . konuş benle bende sana konuşıyım . camı aç kuşlara bakıp ' ' ke ke ke ke ' ' diye kekeliyim , kuşları sanada gösteriyim . vintage şevkat manyağı yap beni ' '

havalar süpper ya bu ibiş inde aklı dışarda aslında . benim olduğu gibi . gezmede yanında yat . sokaklar cıvıl cıvıl , okuldan kaçan öğrenciler heryerde , herkes bıkmış kıştan , kıyafetler renklenmiş , vapurda dışarda oturulabiliyor ! esas mühim mevzu ; herkes , cape town ' dan gelmiş gibi bronzz . tüm İstanbul karar alıp solaryuma gitmiş . abicim bunun cilde zararı yokmudur ya . çok merak ediyorum . gerçi normal güneşinde var ama . amannn ne biliyimm herkes yansınn . faktörrrr lü faktörlü . faktörünü söyle sana kim olduğunu söyliiimm .

Pazartesi, Mayıs 22, 2006

şaşkın ördek başını bırakır , kıçınla dalar ! ! !



         havadisler , dedikodular :
  • Kemal arkadaşım diyor ki : '' imla kurallarına dikkat et . -de , ler -da lar cirit arıyor ortalıkta '' . vintage ' nin cevabı : iyiDE ne yapıyımmm , yazarken kaptırıp gidiyorummmm !evet evet hata benim.Daha çok dikkat edeceğim.Söz. 
     

Pazar, Mayıs 21, 2006

evet*

niyet evet
akıbet evet


şimdide taş devrinde olduğundan farklı değil . güneş doğuyor ve batıyor . hayattan çok fazla mucize beklemek , çok sorgulamak insanları mutsuz ediyor galiba . tabii ki umutlar olucak , hayaller insanı şarj eder , hatta ve hatta rüya görmek bile ciddi bir iştir . ama bunların hayatımıza %100 etken olmasını doğru bulmuyorum . '' neden ama nedenn , niye hep benn , ben niye çok şanssızım '' , '' benimde hayallerim var , neden hep şans başkalarına vuruyor '' şeklinde hep kendinle uğraşıp ama sonuç bölümünde suçu başkalarına atan insanlardan çok kötü bi enerji alıyorum . ve bu insanları hayatıma sokmamaya çalışıyorum . bunu anlamam hemen olmadı tabbi ki , zamanla , büyümekle ilgili bişey bu . insan yaşının ilerlememsini böyle anlarda daha keyifli karşılıyor . hayat değişmiyor , hayata bakış açımız değişiyor ! . arada sinema izler gibi , bedenden çıkıp , kendimizi uzaktan izlemek ; işte bu , 10 oscarlı filmden bile daha keyifli !!!!