Cumartesi, Haziran 11, 2011

ponpon*




Haziran ayında ponpon yapan tek insan olarak olarak varoloşu sorgulamak hakkım!

niye*



Çok mu şey istiyorum?

P.A*



---Hayır unutmadım.Öksürük beni başka bir alana yavarladı,ama şimdi geri döndüm.Brick de hala benimle birlikte.Geçmişe yaptığımız o hüzünlü yolculuğa rağmen,her koşulda yanımda kaldı;aklın istediği yere gitmesi nasıl engellenebilir?Aklın da kendi aklı var.Kim söylemişti bunu?Ha biri söylemiş,ha ben şimdi uydurmuşum,hiç fark etmez.Gecenin bir yarısı özlü sözler yumurtlamak,gecenin bir yarısı öyküler uydurmak...ilerliyoruz canlarım;bu karmaşık durum üzücü olsa da şiirsel bir yanı var,iş o şiirselliği ifade edecek sözleri bulmakta,tabii eğer o sözcükler varsa.Evet Miriam,yaşam insanı hayal kırıklığına uğratıyor.Ama ben senin mutlu olmanı istiyorum.----

KARANLIKTAKI ADAM/PAUL AUSTER/SYF.84

eye-liner*





Sokaklardan geçip şehri kokluyorum, kafamdan perili olduğunu iddia ettiğim sarmaşıklı evler tespit ediyorum.Attığım bu yalana kendim bile inanıyorum.Yıkanmış güneş nemli tuğlalara çarpıyor ve işte o zaman kentin yüreğine sessizlik akıyor, gürültüler boğulmuş, duyulmaz olmuş, tüyleri kabarmış ,eye-lineri gözünün kenarından yanağına süzülmüş.Bir mendil verip akan eye-lineri silişini izliyorum sonra hemen gerçek hayata dönüyorum.Yapılacak işler var, tepilecek yollar var, hazırlanacak kıyafetler var,en mühiminden görüşmeler var,aksayan günlerve sonrasında merkür için işlemler var ,var var var var ! Oysa şehir hiyakemin içine ne güzel sığınmıştım ve hikayemde düzgün eye-liner çekemeyişimi ne güzel bi şehre yakıştırmıştım...

Cuma, Haziran 10, 2011

cuma*



Cuma sevilir/Wolverine - Sufjan Stevens iyi gider!

sıyırma lö classique*









Seçenek çok olunca kafaya üşüşen karıncalar da çok oluyor.Şu karınca yiyen uzun hortumlu bi hayvan var ya -adı da karıncayiyen- ha işte bünyenizden acilen bir karıncayiyen çıkartıp o karıncaları bertaraf etmelisiniz.Temiz kafa ile konsantrasyon şart ama kafa temiz olduğu an öldüm ben demektir.Malum klasiğin ağırlığı ve sorumluluğu daha fazla oluyor.Bir prenses yaratmalısınız ama arada kiraz da yemelisiniz.Sıyırdım di mi? evet!

stop homofobia*

Küçük İskenderin de dediği gibi: ''Bu buluşma yalnızca bir eşcinsel dayanışması değil, cinsel faşizme başkaldırıdır. Özellikle sağduyulu heteroseksüellerin desteğiyle güzelleşecektir.''
Her anlamda sindirilme çalışmalarına karşı yapılan bu eylemleri destekliyorum.Fiziksel olarak orada olamasam da ruhen sonuna kadar destekliyorum ve koyun psikolojisini dayatan mantığa karşı geliştirilen her çığlığı mühimsiyorum!>>>>Onur Yürüyüşü 2011 / İstanbul Pride March 2011

Perşembe, Haziran 09, 2011

wolf&I




Uzun uzun konuştuk sonra.Sonra yine konuştuk.Sonra yazdık .Yine yazdık. Sonra konuştuk .Anlattı/anlattım. Sordu/sordum.Cevap verdi/cevap verdim.Ben sokaklardan konuştum/o eski arabalardan.Ben bademli magnum severim dedim /o klasik magnum sevdiğini söyledi.Ben;Oh Land-Wolf and I dinledim/o punk-rock dinlemenin dibine vurdu!


ayı choco*


selam ayı kardeşler!

bireysel burun kredisi*




Sabah sabah nasıl Türk kahvesi krizine girdim anlatamam size,delircem.Yapacak çok şey var bugün ,mesela kırmızı ve soyulmuş iki renk olmuş burnumla nereye kadar ?

Çarşamba, Haziran 08, 2011

hate whiske*


Hiç sevmem ama şişesi niye bu kadan güzel?

organize baskın*





Tanrı misafiri; kahvesini içer, ev yapımı cicileri yer ve kütüpaneden istediği kitabı hacılar!

sığınma talebi*


Soğuk ülkelerden ılımlan iklimlere göç eden insanlar var içimde. Sığınma hakkı istiyorlar, ''doluyuz alamam'' diyor ruhumun içişleri bakanı ama bu sefer deniz yoluyla kaçak girmek istiyorlar .Böyle böyle derken dolup taşıyorum;zamanla seviyorum onları ,alışıyorum ve yiyorum ama sonra dışkı yoluyla atmak zorunda kalıyorum.Sadece çizince atıyorum onları içimden, bazen vedalaşmaya bile vaktimiz olmuyor!

fiskiye*


Bu şehrin her bir kası duygularımın her çeşidini bir fıskiye gibi fışkırtıp indiren bir mekanik yapıya sahip sanki.Bazen o fıskiyenin ağzına elimi kapatıp etrafı ıslatıyorum, bazen ise fıskiyenin altına girip şemsiye yapıyorum kendime .

Salı, Haziran 07, 2011

ilk 6*








Moda tasarımcıları ve syling yapan güzide kişiliklerin buluştuğu bir oluşum daha.


brule finger*

*devil will hack your cremebrule*collage!

I love this game*


Bir zamandan sonra bu ruh seçimleri o kadar keyifli hal alıyor ki insanların içinde başka kimler çıkacak diye heyecan duyuyorsunuz ve o çekimi dört gözle bekliyorsunuz .Bir insanın tavus kuşu gibi açılıp sizi yeni kamera hikayelerine sürüklemesini izliyorsunuz.I love this game!


Pazartesi, Haziran 06, 2011

ha ri boğ*

Haribo yerken efkar yapmıştım ve seni düşünerek


döneydik mi*





Geri mi döneydik?Ölümüne sarhoş olup Katy B - Easy Please Me her çaldığında ayaklansa mıydık?Dünyanın en güzel dondurmacısının kazanına düşme fantazimizi gerçekleştirsek miydik?



şeher hayatına back tuşu*






Gel gör ki şehrin hummalı koşuşturmacasına back tuşu yapma konusunda geç kalmadık .Bal gibi de amele yanığıyım,acilen bi solaryum bulup olayı dengelemem lazım .Yanmaktan nefret eden benim başıma gelenlere bakın hele ya, şeherde 'durmağğ yoğğ yola bayıra dewam ampülü' gibi parlıyorum.Ağlasam yeridir, kırmızı burnumu ne siz sorun ne ben söyliyim !İnsan niye yanar abicim yemin ederim anlamış değilim.