Cumartesi, Mayıs 14, 2011

lavori*

Renklerin içine sıkışmış yüksek volumelar var ruhumda.Ruh bu durumdan memnun menun olmasına da`; sesi çok açınca iç organlarım rahatsız oluyor.Kıs diyorlar sesi.Çocuk uyuyor,yaşlı var ,hasta var diyorlar!!!İçimde ki yönetici istifayı bastı basalı^ bu^ Değer'in tüm idaresi bana kaldı!

cinli blog*


Hüleynnnn ne oluyor anlamadım.Post ettiğim ve dünya gözüyle canlı kanlı gördüğüm iki post uçmuş gitmiş.2 gün durdu sonra uçmuşlar/ Valla billa .Cinli bir blog mu acaba burası.Herneyse Francesca'nın atölyesinden selamünaleyküm aleykümselam.Makas havalanıp havada kumaşı kesecek diye tırsıyorum.

Çarşamba, Mayıs 11, 2011

sepe sepe*





Daniele Sepe - Tarantella del Gargano'yu daha önce dinleyip kulak arkası ettiğime inanamıyorum ama bugün ne oldu biliyor musunuz ?Birinin cep telefonu melodisi olarak çınladığı andan itibaren melodi dilime dolandı durdu.Sonra beynimde çınladı >sonra benden Jack'e sıçradı> ondan Elise'e sıçradı>ondan da Enrico'ya sıçradı.Bulaşıcı bir hastalık gibi hepimizi esir etti tüm gün . Sonra hepsi birden bana küfür etti!Ohh be ara sıra böyle kallavi küfürler iyi geliyor insana, ohhh vaftiz edildim sanki valla.





mühimmatı*


Çekim için son hazırlıklar ve minik ayrıntıların mühimmiatı!Ay ben hayatta.öyk

ice-age mutant*



-iceage mutant of mine-collage!Bu gövdeyi Voo kesmişti ve hediye aldığım plastik kutuyu kolaj kutusu yapmıştık.Bu gövde bir seneye aşkın o kutunun içindeydi.Sonra o kutu benim kestiğim onlarca gözle doldu ve ortaya iceage mutant çıktı.

Salı, Mayıs 10, 2011

ganimet*



Şarap için ganimet.Kesinlikle şarap havası var, Jose Saramago üzerimde hep aynı etkiyi yaratıyor!

çok sükse*




Yakında:)

bazı*



'Bunun üzerine bir Deasonika konseri lokum gibi giderdi'' derken; Deasonika-Viole öptü geçti kulaklarımı.Kaç kere dinlendiğini ne siz sorun ne ben söyliyiiiiimmmmm.Hatta dinlerken burdan Güzelyalı'ya bile ışınlandım kafamın içinde.Yağmurum hafif çiselediği ve bizim o uzun yürüşümüz.Çok güzelmiş.Deasonika sağol!

Pazartesi, Mayıs 09, 2011

Op.69No.2










Öyle vefalı bir bloggerım.Konsept tasarımı üzerine yeni tecrübeler edinirim sonra bunların bi yerden ve bi işten patlak vermesini beklerim.Chopin Waltz Op.69 No.2 dinler ve bunu sizinle paylaşırım.Şimdilik giderrrrrrrr, yarın twitter niyetine kullandığım bloğuma geri dönerim!!

lovely mutant*


-lovely mutant of mine- collage by vintagebiscuit!

ama*








''It's very lovely to see you'' dediğin arkadaşları görmek.
En güzel pastalar eşliğinde.
Amanınnnn

mutlak*


Mutlak durugörü anları dondurmak istiyorum.Duyularımı kucaklamak ve severken canlarını çıkartmak istiyorum!

Pazar, Mayıs 08, 2011

sık sık*

Sık sık sorular soruyoruz kendimize.
Soruyoruz di mi?
O zaman sor.
Ya da sorma.

mis*

Sen hep dans et,beni de alet et !güzel mi ne, hatta mis misssssssssss.

pop zart*

600 Sites 'bout Pop Art and a small book with some poetry. 'nuff to read for the next days.