Cumartesi, Haziran 03, 2006

aaa aramışlar*

google da aramışlar sormuşlar
ben çıkmışım
ama hangi kelimelerden çıkmışım ?


  • pişmaniye kaç kalori ? (pişmaniye bilir kişisi :)))
  • nihat doğan hakkında
  • nesfit
  • cici kızlar delisin
  • cep telefonuyla çekilen etek ( hönk zönk , ne alaka :)))
  • küçük iskender
  • sabah güneşi kimi vurur
  • seray sever
  • pizzacılar
  • nesfit
  • ismail zk ( biz ayrılmaz bi ikili olduk :)
  • birkenstock terlik
  • vintage clothing
  • nutella
  • müslüm baba
En çok pişmaniyeden aranan insan olarak , on line pişmaniye danışma hattı açmak istiyorum . nasıl yenir , kaç çeşidi vardır . 1 paket aynı gün içinde nasıl bitirilir ? çukulatalısı , fıstıklısı ve sadesi aynı pakette buluşunca , insan oğlu ne yapar ? açgözlümü davranmalı ?abanmalımı pakete ? yoksa bi tane ile yetinmelimi ? pişmaye bloğu . bi gereksiz bi blog dahamı açsam acaba . ' ' pişamaniye ye , pişman olma ' ' veyaaa şuda olabilir . daha içten bu : ' ' ben olmuşum pişmaniye ' ' .
veriler onu söylüyo kardeşimmm , ben pişamiye gurmesiyim artık .ayrıca reklam da alınır sağa sola . taze pişmaniye var diye : ) hihihiihihiih

Salı, Mayıs 30, 2006

yapıştırrrrrrrrrr*

hoooppp
gümmmmm
yallahhhhhhhhhhhhh ! ! !
olur böyle vakalar türk polisi yakalar . . . gönül isterdi buraya iyi örnek kareleri koyıyım . kendimi yaktım , illa sizi de yakıcam : ) . kepek ekmekli , salatalı bişey koymayı bende can - ııııııı gönülden isterdim inannın samimiyetime !
l.c : buyrun Kızıltoprak little ceasars
büsküvüttt : eee şey ben pizza istiyorum (çok ilginç )
l.c : evet buyrun alıyım hemen tercihinizi
büsküvütt : bi tane çiftlik çiftlik
l.c : bi alana ikincisi yarı fiyatına kampanyamız var hanfendü
büsküvüttt : (şeytan girmiş ruha çıkcağı yok - battı balık yan gider )
ver anasını sattttttimmm bide ceasars ceasars ver
l.c : başka bi isteğiniz ?
büsküvütt : (oha obezmiyiz ) . . . yok sağol . şey ama ben kenarları extra kaşarlı istiyorum .
l. c : iyi akşamlar büsküüvütt hanım . siparişiniz 20 dakikada evinizde


bu pizza yı yedikten sonra başka bi pizza yiyemez oldum . neden diye sorun bakıyım ? he güzel soru ! . bunun kenarları kaşarlıı ve susamlı . pizza yı ısırınca , hamurun arasından kaşar çıkıyooor . dikkatinizden kaçmasın ,hamurun arasından . öyleeee bi durumu var bu little cesars beyin . bu kadar reklam yaptım ya , benim 1 senelik pizza ihtiyacımı karşılamaları lazım . bu kadar özendirdim milleti . valla ben yiyip yiyip , şu almayan tiplerdenim . ( mathy , operasyonun birinci ayağı tamam:)))

bide hakkını yemeden , benim bi İtalyan arkadaşım var , ismi ; Tilde ! . dünyanın en zevkli kadınlarından biridir ve en yakın arkadaşlarımdan biridir . Tilde , 5 dakikada bi pizzalar yapar . süper ! ben taksimden , cihangir ' e gidene kadar ; minik minik çeşitli pizzalar yapar , beyaz şarabıda koyar . bak konuştukça yine canım istiyorrr . töbe töbe : )

siz ben ne yazıyosam tersini yapın :) . ben mayıs ayı itibariyle sağlam babuç değilim : ) mesela karpuz yiyin , spor yapın , mate çayı için ! ulan salla bi kere geliyom bu dünyaya yemeyip ne yapcammm , diyenler ; little ceasars ı arasın .

Pazartesi, Mayıs 29, 2006

heyoooo*

VINTAGE , SAATLER GECE YARISINI VURMADAN
DÖNMÜŞ OLMAN LAZIM !



Siyah ojelerimi çıkarıyım artık di mi ama yaz geldi . bohem bi hava yaratmanın gereği yok . ara ara sıkılıp yine siyahtan vazgeçemiyorum .kırmızıya da göz kırpsamda yine kürkçü dükkanına dönüyorum . bu yeşil annemi çığlık attırtıyor , ' ' kızım yeryüzünde renk mi kalmadı ' ' dedirtsede . ben çok seviyorum . zira otta bokta 7-70 e firençhhhhh görmekten bıktımmmmm .
 

ahh ahh doğru bi zamanda doğmamışım ben . işte bu yüzden nick ' im Vintage . o yüzden eskiye büyük bi ilgim var . o yüzden vintage clothing delisiyim . London , bu işin merkezi dünya üzerinde , en çok çeşit orda var . İstanbul ' da taksim , Cihangir sağolsun . ama bu şapkayı m&s ' de gördüm . amaninnnnnboooo ! süper dimi . peki ben bunu alıp sokağa çıksam ne olur ? mesela oturduğum mahallede bana ne derler ? cevap : DELİ . peki bi kafeye gidip otursam kafamda bu , ne derler ? cevap : DELİ . peki carrefour ' da bunla gezdiğimi düşünebiliyomusunuz ? cevap : DELİ ! ne garip bi ülke , bi şekilde çevreye göre yaşamak zorundasınız , '' başkası ne der '' gerçeği öyle bi işlemiş ki iliklerimize ; '' ulan ben kimseyi takmam '' diyeni bile bi şekilde bi noktada bağlar bu başkaları . başkaları hiç bitmez . millet olarak bakmayı severiz , konuşmayı severiz , aaaa gördünmü bak bak diye yanımızdakini dürtüklemeyi severiz .



kardeşim camdan olucaktı bu , bi yanlışlık var . oooo moddan düştüm şimdi . madem bi posta giriştik . iddalı bi başlık çaktık yukarı , camdan ayakkabı olucaktı . herneyse ben geçenlerde bu ayakkabıyı buldum . Dahlia , kaptı hemen çektikkkk . alıcağımızdan değil . zira miniatürk şeklinde kolkola caddede gezen kızlardan değiliz .Pigmesel tarzda bi çalışma değiliz . Reina insanıda değiliz .bizim aklımıza ilk çağrışım şu oldu : bu topukla Park Orman ' ın yokuşundan iyi yuvarlanılır ama , içeri hızlı bi giriş yapmış olursunuz .ben bunu giyersem iki de bodyguard tutmam gerekir . o yüzden bu ayakkabıyı yerine koyup ; ''gözünü sevdiğimin bit topuğu '' diyip yollanıyoruz inceden !

Pazar, Mayıs 28, 2006

viladi pazar . biz kapalıyız



güneşliiii bi pazar bu ! çok kıl bu pazarlar . çalış çalışma bi antipatikliği var . sorun nedir anlamam . gerçi bu pazar güneşli felan yırttı . millet atmış kendini sokağa . biz kapalıyız . hastam var . Dumdum , yükseklere atlamak istiyor bu sarhoşlukla . dolap tepeleri ve işin komik tarafı kapılara bile . evet evet kapı tepesi hemde narkozlu . bunun normal halini düşünün artık ! o iyi olsun da her yeri kırsın döksün . bi oynadığını göriyim rahatlıycam . çıkmak istemiyorum dışarı , gidişimizide 3 -4 gün erteledik .