Cumartesi, Nisan 30, 2011

hayır hayır*




Hayır hayır depresyonda değilim sadece sikko bir gün. Hayır hayır yarın Isparta gülleri gibi uyanacam.Hayır hayır daha fazla Noir desir dinlemiycem.Hayır hayır aklıma kötü şeyler getirmiycem ,aklıma hep Güneri Civaoğlu'nun 'la isla bonita' eşliğinde ki dansını getiricem.Hayır hayır bu bir felaket değil, sadece özledin o kadar.Evet benim kendi kendimin altımında buzağı aramama gerek yok ,sadece özledim o kadar.Bunu bazen insanın kendine bile itiraf etmesi ne kadar zaman alıyor;özledim!Saçma mms ve smslerimin nedeni budur bayım.

köstebek özel dosyası*

köstebek belgeseli bulmak süper bi şey.
Böyle en güzelinden.

Cuma, Nisan 29, 2011

güzel arbedende*





Sarsıcı bir gülüş sonrası, kayıplara karışan bakışlar gibisin sen.Hayatıma ara ara girip çıkan güzel bir şehirsin sen.O güzel arbedende,etrafa sıçrayan soğuk havanda kalbimin kulaklarını çeke çeke hep imana getiriyosun beni!
Ama bi pizza ve poşetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lerrrrrrrrrrrrrrrrr
lerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

royal diyarlar*





Ulan Kate Middleton çok güzelllll, acayip kıskandım.Ben en iyisi makaron ikiz tepelerinden birini gömiyiiimmm.784847749839cl kalori alıyım da alem ROYAL görsün, hıhhh.

çekimos*






Çekimin kesinlikle ve kesinlikle en can alıcı parçasıydı!Siyah çoraplarla ve beyaz ayakkabıyla tamamlandı.

başkalarının renkleri*







Hayata devamlı kendi gözlerimle bakmak beni çürütüyor.Çürümemek için başka gözlere ve başkalarının renklerine ihtiyacımız var .Bazen başkalarının kelimelerine sığınıp kitap okuduğumuz gibi bazen de gözlerimizi başkalarının çizgilerine emanet etmemiz lazım!İçi güzel bir deli olmak için buna mecburuz ağalarrrrrr yoksa akbabalar bile leşimize tenezzül etmez.
Ülkemde de sanat halka insin.Lütfen.

Nisan sonu*





Bir sene geçmiş.Zaman zaman bir günü bana bir sene gibi gelen kocaman bir sene.Geçen sene nisan ayı hayatımın dönüm noktası oldu.Tamam tamam hayat süper!
Çünkü bu dünyada herkes evrimini tamamlasaydı hayat çok sıkıcı olurdu .Birileri hala hayvan olmalı ve bizler bu hayvanlarla yaşamayı öğrenmeliyiz.

Perşembe, Nisan 28, 2011

b tipi likit fon*




Fon oluşturma belki de en zevkli kısmı . Yetenek ve yaratıcılık fonu.Yürek fonu.

Jakoppppp



Jacapo's sick style is killin me.Sergiye yollanmaya haziriz lakin bizler karga bokunu yemeden yeni cekimi de bitirdik.

ben feleğe neylemişem anam*






Bit pazarına bırakın beni,sonra 5 saat sonra alın.

çeşni*





Çok çok çok yaratıcı gençler olduğunu düşünmekteyim.Her ay yeni mezun öğrencilerin tasarımlarına sayfalarında yer veren moda dergileri var burda.Bizde oldugu gibi tanidik ve kankalik iliskileri islemiyor.Onlar zaten hem okul sergilerinden hem de bloglarindan tasarim egitim alan gencleri takibe basliyorlar.Her sayıda-styling- yapan kişilerin değiştiği özgün ve farklı dergiler var burda.Bu döngü ve farklılıklar çok hoşuma gidiyor.Çeşnilere bayılıyorum ey okur!

Çarşamba, Nisan 27, 2011

coco madame*



Dünyanın en güzel,en kocaman topuklu hatunları burdaymış.Bi Ece eksikmiş.Okeye dördüncü krizi gibi biiiişşiiiisin sen .Cocooooo gel hemennnn

savaşma-çisele*



New Order-Leave me alone eşliğinde yarın ki mevzulara focuslanmaca. Yağmur geliyor diye keyfime diyecek yok!

olabilirite*



Olabilir,bilemiyorum!

Salı, Nisan 26, 2011

yeşil ışık*

Şaraptan üzüm tanesi toplacak kadar lakaytlığım üzerimde.Ayrıca şapkamdan tavşan değil kirpi çıkarıyorum.Yeşil ışık; geç!

koşmuşlar*




İnsan güzelleşiyormuş.Kulağında Mono süzülürken, kolundaar... en yakın dostun sıcaklığı varmış.Hatta kulaklıkları paylaşmışlar ve gülmüşler birbirlerine.4 tane göz birbirine ''iyi ki varsın'' demek istemiş ama susmuşlar.Çizgilere koşmuşlar hemen .Koşmuşlar ,koşmuşl

nomnom*



Siyah kedi nomnomdur.
Daha yaramazdır.
Haylazdır.
Çok sevilir.

Pazartesi, Nisan 25, 2011

illa ki*



12'lik Moshe paketimi açtım.Bismillah... illa ki,Evren bu.Yavruağzı 22'lik Laduree paketimi daha açmadım bile.Bismillah...illa ki,Evren bu!

asist kralı şehir*



Bana güzel asistler yapan şehir.Geriye bi tek Kobe olmak kalıyor
.

Pazar, Nisan 24, 2011

koşarken tokası yıldıza takılmış*


En güzel oyuncakları ve kuklaları Jack adında-oyuncakcı- bi arkadaşımız yapıyor.Yaptığı oyuncaklara öyle hikayeler yüklüyor ki bu yaratıcığı karşısında ağzımız açık kalıyor.O'nun yaptığı hikaye kahramanları dışında ki oyuncaklar artık çok sıkıcı gelir gibi geliyor.Basit ama gözlerinin içinde ruh olan bir oyuncaktan kocaman dünyalar yaratmak ve hikayeyi katlamak ;turp adam ,enginar adam ve şemsiye teyzeyle büyümek!

Iron and Wine and sarı and göya*



Elleri dirseklerine kadar boyaya batmış ve blög yazarı bu durumdan keyif almış.Sarı renk ile fırçanın buluşmasına son 5dakka kala!?! size dinlemekte olduğu parçayı paslamak istemiş.-YOK LAN BU YAZI ŞEKLİ OLMADI, GÖYA SEMPATİKLİK KATAR DERLER KENDİNİ BAŞKASI GİBİ SESLENDİRMEK .BOK GIBI OLDU,EN IYISI BEN BEN GIBI YAZIIIMM-Ellerim dirseklerime kadar boyaya batmış ve ayıptır söylemesi bi yerden tarla faresi çıkacak diye bakınıyorum.Sarı renk asabıma kanaviçe işlese bile şimdilik kullanacağım. Bu esnada size dinlemek olduğum parçayı paslamayı bir görev bilirim

enjoy>>>TIKLARCASINA