Cuma, Temmuz 15, 2011

beyinde bir sızıntı var*



Bazen hayat okulda/ders boş gibi sevinceli geçiyor/bazen de müfettiş gelmiş gibi höd zöd/bazen yaz ayları yaklaştıkça okul kırmalarla ortama ahenk geliyor/akıl baştan gidiyor/bugün akıl baştan gitti Değer Eğitim Kurumları'nda/Daha; sbs bhz jhd kps djs euw sınavlarına hazırlanacağıdık oysa/yok akıl gitti hemde çok güzel gitti/love sınavlarında; il birincisi olcam ülke birincisi olcam dünya birincisi olcam/Ama akıl yok ya cevap anahtarını bozucam çilingir çağarcam!/Zorunlu love dersinden 100 100 100 alıp hat trick yapacam/Akıl yok ya ne rahat sallıyom ohhhh e-karnem!

komşunun getirdiği helvalı*





Biz  eskilerden gidiyoruz bugün:


ara sıcaklar:ön pati söğüş*




Kahvaltı niyetine onu yemedim diye dua etmeli .2 gündür şımarıklık ve şirinlik kotasını doldurduğu için kesinlikle menüde olmalı.Hatta ve hatta tüm mönü kendisi olmalı! Yiycammmmmmmmmm.

Perşembe, Temmuz 14, 2011

not milky mozzarella anymore?*








Yeni çekim alanları tespit etmek için ekip iş başı?

ben doğduğum günkü kadarım*








Yok hayır,bir şey olmıycam,yaşıyorum yalnızca!Kurt-adama yardım ve yataklık edip; Edip Cansever'le iki tek atıyorum .Hep o Cansever güzelliğiyle :"...yorulduğun zaman söyle susalım, hiç konuşmayalım istersen sussak da, hiç konuşmasak da, sözlerin senin açık denizler gibidir zaten elimde her zaman, ama her zaman bir kıyıyı sezdiren..."diyor bana.Ne güzel diyor .

Onun şiirleri ile şekillenen bu çizimlerin hepsinin içinde bir kurt-adam var. Oldukça edepsiz ama başı sıkışınca Orhan Veli'nin dediği gibi;-hayal kahramanı Edip'e sığınan-....kolaycı,bukelamun ve tüm kırmızı başlıkları kızları anasonlu medille uyutan !

Çarşamba, Temmuz 13, 2011

Cortez buraya eller havaya*














Sürpriz.Yağdır mevlam rain!
Crystal Stiltss - Love Is A Wave


hayat güzeldir*



Diğer yandan Milano'da gerçekleşecek sergi için kolajlar arasından seçim yapma ve yeni fikirlerin doğumu gibi güzellikler var içimde!Kapak kolajının bu olmasına karar verdi sevgili koordinatörlerim.

Bu köpek kafasını Voo kesmişti, insan vucudunu da ben kesmiştim Istanbul'da. Aylar aylar sonra Sicilya'da o kutuya elimi attığımda bu köpek kafasını ve vucüdunu birleştirdim!Sanki bizim buluşmamız gibiydi; insan ve hayvanın buluşması . Hem de bu sefer başka bir adama çok büyük aşık olduğum bir gece de oluştu bu kolaj ! Sanırım ben hayatıma giren tüm aşklara bana kattıkları için teşekkür borçluyum. Voo'ya bile bu köpek kafası için bi şey borçluyum mesela.HAYAT GÜZELDİR,AŞKLAR GÜZELDİR ve HAYAT BIR KOLAJKEN DAHA DA GÜZELDİR !

Pazartesi, Temmuz 11, 2011

yaprak dökümünden halliceratör*




Patricia Highsmith'in psikolojik analizleriyle varolan romanı Trendeki Yabancılar,1951 yılında Alfred Hitchcock tarafından filme çekildi ama ben de boş durmadım. Ben de kendi kafamda çektim filmi ama cinayetsizcene olanı bu .Ve çizdiğim karakterlerin fısıltılı muhabbetine istemeden de olsa kulak kabarttım: ''Belki de aslında hepimiz birbirine zıt iki kişiyi taşıyan birbirininin aynı kişileriz de başkalarının da bizler gibi olabileceğini algılayamıyoruz''

Pazar, Temmuz 10, 2011

aktivasyonunuzu gerçekleştiriyorum*





Dağ keçisi gibi bi tırmanıyorum bi tırmanıyorum görmeyin,bünyem yüzyıllardır bu kadar aktivite sarhoşu olmamıştı.Memnun muyum bedensel aktiviteden? Nayır tabii ki!Hayvan olsam da ya kedi ya ayı olurdum ben.