Cumartesi, Haziran 25, 2011

askı*








Erkek modası ve moda çekimleri daha çok hoşuma gidiyor desem yalan olmaz.İşte bu yüzden kendim tasarlarken elim mutlaka ceketlere gidiyor ve işte bu yüzden erkek modelli moda çekimlerinin içinde olmaktan daha çok keyif alıyorum.Olayın erkeklerin çekiciklerinle alakası yok çünkü işin başında zaten herkes cinsiyetsiz oluyor.Bunun sebebi tamamen skinny erkek modellerin kadın modellerden daha iyi askı olduğu sonucu çıkartmamdan kaynaklanıyor.Bir çok bayan kıyafetlerinin bile erkek modellerde daha iyi askılandığını düşünmekteyim.Şimdi bu dediğim size absurd gelebilir ama işin içinde olunca gerçekten aldığınız sonuca göre bir görsel veri çıkarıyorsunuz .


trip de yapar*

Bi de bu huyun var tabiiii; uyumayan ve yorulmayan insanların şehrisin!

tapanza*




Bu ekibe tapanzaaa.

Cuma, Haziran 24, 2011

R.vıa canavarı*



Bacakları titriyor,şaşıracak bir şey yok bunda,vıa canaranın etkisi,titremesinin güçbela toparladığımız düşüncelerinden kaynaklandığını düşünmek için konu hakkında zır deli olmalı insan,merdivenden inerken bir yandan da düşünmek kolay iş değildir,her isteyen deneyip görebilir,dördüncü basamağa dikkat .

piramitcesine çölde serap*



4 kedili ev ne eğlenceliymiş ya, ortalık her dakka facebook kedili videoları gibi.Luc Luc insan olmasına rağmen onlardan daha komik o ayrı,kurada kahvaltı hazırlama ona çıktı ! Ama ondan komiği Zob Zob Zobotti .Hala gülüyorum.Sabahın en komik insanı yapılanması goes to him!Anahtar sözcükler:3 başlı kobretti,Firavun power! Dünkü VIA DEL CORSO
VIA DEL KOL BOREGI geyiğini es geçiyorum!nihogagaghahahhaa

monşer monşer alarmı kur*





black and white people


Perşembe, Haziran 23, 2011

nerdeymiş?


Herşey maymundan insanlığa geçememe sürecimize armağan olsun.Tüm musiki cemiyetleri alayımıza feda olsun.Burda evinde kaldığım arkadaşım daha önce okul döneminde 4 sene beraber kaldığım arkadaşım.Benim Milano şubem.İkizim olsa o olurdu.Dolayısıyla beraber vakit geçirmek en büyük sevdamız.Iori's Eyes konseri kovamalak da başka ortak sevdamız.
Iori's Eyes - The Boat

Aort firkateyn-->ateş*









Aort damarım bazen kendine hakim olamayıp coşuyor,eee tabi aort benim aortum ve ucu bana dokunuyor.Bazen aklıma gelen bir insan,aşina olduğum ama yeni görmüş gibi yaptığım bir şehrin sokakları,bazen bi kolaja oturttuğum dudak,bazen dokunduğum bir bina,bazen çizdiğim bir insan kolu ve bazen aklıma gelen bir laf.Hopppp aort bi gaza geliyor ve tozu dumana katıyor.Rüzgarından kafa tasımın çatısı uçuyor.Bu karmaşada tam bıngıldağımın orda bir yavru kedi rehin kalıyor ve itfaiye ekipleri onu kurtarmaya geliyor.Tıpkı bir çocuğun elinden çıkmış bir resim gibi 'ne ararsan var içinde' oluyor içimin .Ama korkmuyorum bu curcunadan .Olur böyle şeyler,hem daha iyi ya, varoluşun tekdüzeliğini kırar,insanın yolun sandığı yer, yeni bir perspektife,yeni tuhaflıklara açılan bir viraj olabilir.Ateşşşşşşşşşşşşş......>boooom!



Tanti auguiri Nou*

Ahh bu kadar şeyin arasında bi de Nou beyin doğumgününü kutladık.1nci yaşın kutlu olsun huzurlu,mutlu,sevdiklerinle nice sağlıklı yıllara inşallah. hahahahhah ay bayılazammmmmm!!!

Çarşamba, Haziran 22, 2011

camış serapları gören kadın*




Allah özene bözene...
Herneyse...
 canlı canlı kulağıma çalınan La Fame Di Camilla- Buio E Luce yi sizlere sunar ve tekrar uzarım !

Salı, Haziran 21, 2011

çok timsah *



 hesapta olmayan işlerde bizim ekip daha gözel işler çıkarabiliyor....!

Pazartesi, Haziran 20, 2011

3 vakte kadar sular seller*




Sulak yer lazımmış iyi olmuş

koca bir yıl*




Yeni yaşımı karşıladık ama o beni nasıl karşılıycak henüz bilmiyorum.Birbirimizi tanıma ve başbaşa kalma imkanımız olmadı daha ama olsun koca bir yıl var önümüzde!

104*



Ne sandınız, daha bi 104 sene daha tepenizdeyim!Şayet 208 seneden sonra reenkarnasyon varsa bi dahakine boz ayı olarak dünyaya gelmek istiyorum.Ayrıcana bu 208 seneme şahit olacak sizlere de teşekkür edecağım! Ne güzel mail onlar ya, tamam daha önce ki yıllarda yeni yaş kutlama mailleri aldım ama bu sene bi başka olmuş galiba.Manyak mıyız lan biz, tanımadan nasıl seviyoruz birbirimizi bilmiyorum !

Pazar, Haziran 19, 2011

yeni yaşım hoşgeldin!



Her sene bir umut 'büyür müyüm acaba?' diye bekliyorum ! Ama bu hep aynı Değer.Hala senin çok sevdiğin Değer.Hala sakinleşmek için pikeyi boğazına kadar çekip ,tetris oynayan ve hayatta da tetris de olduğu gibi uzun çubuğu bekleyen Değer.Sanırım nalları dikene kadar da o uzun çubuğu beklen Değer olarak kalıcak; ya elenicek ya sevinç tavan yapacak.Bazıları hayatın ortasını bulamaz,işte Değer onlardan.


Yeni yaşım hoşgeldin,emin ellerdesin!