Salı, Temmuz 19, 2011

Pazartesi, Temmuz 18, 2011

onu bunu bırakın da*






Plaketlik bir Jetgiller performansı sergilediğimizden mütevellit tüm Martini Rose'lar gül döksün yollarımıza. Onu bunu bırakın da ben çok heycanlıyım lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

zincirleme öğle tamlaması*









Benim gibi bir tavuk nasıl oluyor da bu gece yarılarına kafa tutuyor ve uyumuyor anlamış değilim .Öğle uykusundan daha çok keyif alıyorum artık mesela.Siesta falan değil ama annemin şu beni koca eşşek olana kadar zorladığı öğle uykuları gibi 2 saatlik falan olanından. Ondan mı bu kadar uzun oldum lan ben acaba?. Doğdum doğalı ortaokula kadar hatun her öğlen uyuturdu beni,güzellik uykusu diye de yıllarca yalan attı bi de.Herneyse uyku konusuna nasıl geldim biliyor musunuz?Uyumak için var-edilmiş bir yerdeyim ben.Gece uykusu değil ama öğle uykusu için !Koftiden 'kıvrıldım da uyuya kalmışım' değil ama gecelik giyip harbici uyku .'Şekerleme' lafını kabul etmiyorum,'pireler uçuştu' daha anlamlı

Öğle kaçda okunuyor?o zamana kadar şunu dinliyim>>>


Pazar, Temmuz 17, 2011

el sallıyorum sana koccaman ada*



Plaj ve denizle olan çekim münasebetimiz nihayete erdi.Şimdik ilk start aldığımız kuzey dağ köyüne dönmece ve son çekimleri tamamlamaca,sonra Milano'ya dönmece ve sonra sonra sonra kalbime uçmaca!Buraya güle güle diyip el sallıyoRum şimdilik.Aldığım kaloriler ile hep aklımda kalacak olan şizofrenik ada! Ayrıca son gün beynime güneş geçirerek sevdanın son vuruşunu da yapmış olan ada!

O zaman sana gelsin>>>



ah yuh*


waves