Cuma, Aralık 07, 2012

daha çok anlat*


-Daha çok anlat
Hoşuna gidiyor mu?
-Çok. Elimden gelse seninle sekiz yüz elli iki bin kilometre hiç durmadan konuşurdum.
Bu kadar yola nasıl benzin yetiştiririz?
-Gider gibi yaparız.


Şeker Portakalı -José Mauro De Vasconcel
1968

Çarşamba, Aralık 05, 2012

tek kişilik olay yeri inceleme ekibi:kedi*


Pencere ve kapı kenarlara sürtüne sürtüne mırlamak istedim seninle gözgöze geldiğim o an..Evet ,bugün tamamen bir kedi olmak istedim.Overdose uyumak,enfes yanlama tekniğiyle rüyalar içinde pati titremesi yapmak  ve tek amacımın kallavi bir çöp poşeti bulmak olduğu sıradan bir gün.
Benden iyi bir tekir olur diye düşündüm.Dumdum duysa kıçıyla güler diye de kurdum kafada sonra (ah çok özledim kızçemi ben).
Kendi çapımda mırladım,bıyıklarımı yokladım.
Çok geçmeden> insan olduğum gerçeğiyle yüzleşip,günün diğer saatlerini insan olarak geçirdim.
Sevgiler
İyi geceler

Interpol - C'mere

Salı, Aralık 04, 2012

Kolaž*


Niyahhh.Hellö ahali!
Yeni kolajlar ekledim.Sonunda ekledim haklısınız.Eskilerden gitmemin sebebi tamamen scannera ulaşamamdı.'Biliyoruz ya bunları önceden gördük' şeklinde gelen Flickr maillerinden yıldım da sikenır buldum .uheu.
Bu arada Flickr çok keyifliymiş,niye hiçbiriniz söylemedi la bunu bana?

D

Pazartesi, Aralık 03, 2012

uyaklardan detoksifikasyon*


(...) "Ben değildim korktuğun biliyorum / sen, zamanın geçtiğini / ve dünyanın korkulacak bir yer olduğunu o gece keşfetmiştin." / Murathan Mungan.


Ahh bazen çıldırıyor bu Murathan adam.Kendi çıldırmakla kalsa iyi ama bizden ne istiyor?İlla karşılıklı bi duble içmeden bırakmam diyor.Ruhlarımızın 'g noktasını' hedef kitlesi tayin eden bu laflarının bizim karaciğerimizden istediği ne?Karaciğer, omurgalı ve bazı diğer hayvanlar için hayati bir organdır.Aklında bulunsun ve ona göre yaz!
hick.