Cuma, Şubat 08, 2013

coşuntu is back in gondol*




Vucudun adrenalin salgısı arttığında ortaya çıkıyor ya bu heyecan ,ne güzel geliyor bazen.İnsan yaşadığını böyle anlarda anlıyor.Nabız sanki o ana kadar hep sıfırlarda dolanmış da hep bu elektro şok anını beklemiş gibi.Güzel işler böyle yapıyor adamı işte,ortaya çıkan yaratıcı işler kalp çarpıntısı şeklinde tezahür ettiği an vay halinize!Bu heyecan; bazen inanamamak, bazen içi içine sığmamak ve bazen de panik olarak geliyor ziyarete.Şimdi beni ziyarete gelen hangisi tam emin olamıyorum.Belki düşünemiyorum... malum, kimyasal olarak veri iletimini (doğal olarak düşünme yeteneğini) azaltan bi şey bu heycan!

Bahsi geçen tutkulu heycan>sukunetin ayağına dolanır da dolanır!Nefsin ve dinamizmin alet edevat kutusu sanki.Nefesi hızlandırıp,sığlaştırıp ve sonra yüzeyselleştirip kıyıya vurma terapilerinin ise hastasıyım!Bu kabartma tozunu ara sıra üzerimize serpiştiren tanrıya şükürlerimizi sunmamız lazım.


Sartre'nin ''bir heyecanlar kuramı taslağı'' adlı erken-dönem yapıtı gibi William James'i fırçalamaya başlamıycam korkmayın.Algının beş karış havada olma halinin de tadına varmak lazım.O yüzden tüm kuramları,psişik fenomenleri,psişik sfreleri HAMMM diye yiyoruz!


Emmm, o zaman,
Funk bi nebze davulcusuyla müsemma.

Listen:
Chosen Few-Cut me In

kanısındayım XVII*



Lö Değer bayılmaları I
Ponystep Magazine sayfalarının(download et); yeni fotoğrafçılar,yeni modeller,yeni tasarımlar ve yeni görsel bakış açısı kazanmanız açısından faideli olduğu kanısındayım.Bu da en çok tıklananlarımda yerini alan Ponsystep tumblr sayfası.

Lö Değer bayılmaları II
Sevgi,dokanma ve dokandırma temalı her faaliyetin faideli olduğu kanısındayım.

Lö Değer bayılmaları III
Renk skalasının zevkine varıp;abarıp,dallanıp budaklanmak isteyenlerin okumasının faideli olduğu kanısındayım.

Lö Değer bayılmaları IV
Couples we love başlığını çok sevdim.Sanatçı adamlara aşk daha mı yakışıyor ne.Yok yok kesinlikle aşk yaşanacaksa sanatçı bi adamla yaşanmalı.Zaten sonra istesenizde normal bi adamla olamıyorsunuz.Bi ressamdan sonra mühendisle aşk yaşamak; Norveç fiyordlarında depar attıktan sonra F tipine kapatılmak gibi olabilir.Evet arkadaşlar,sanatçı bi adamla aşk yaşamanın bi kadın için çok faideli olduğu kanısındayım.Beynin matematik ve para lobunu değil aşk ve yaratıcılık lobunu tercih edin!Aşk yaşayın aşk!Yenilenen aşklar yaşayın,sizi başka gezegenlere çaya götüren ,ondan öğrendiğiniz şeyler arttığında çoğaldığınızı hissettiğiniz adamların gözüne bakın,şiir okuyan,edebiyatla daha da yakışıklaşan,eli renklere giden adamları çekin içinize,hayalgücü pencerelerinizi uçuran adamlara dokunun!Sonu ne olursa olsun bunu yaşayın.(Bi tane bile olsa) Nazım Hikmet veyahut Pessoa şiirini ezbere okuyan bi adam size ek kredi kartı verecek adamdan daha değerlidir.Altındır,karattır,külçedir!

Lö Değer bayılmalarıV
En güzel twist yapan male'ler buraya mı toplanmış?Aralarına girip dans etmenin faideli olduğu kanısındayım .Ya siz?Çok şirin değiller mi?
Rita Pavone-Amore twist

Çarşamba, Şubat 06, 2013

harttttttt!eti kemik geçiyor*




Bir  dakikası 60 saniye oluyor,yada 1 saati 60 dakika oluyor,24 saati birleşip toplam bir gün yapıyor ve bir haftada 168 saat yelkovanına kuvvet dönüyor.İşin garibi sonra bu musibet bi şekilde yaşamımızın ümüğüne bağdaş kurup çömüyor.
Vanilyalı puro olmadık yerde sönüyor ve kulağıma bir parça giriyor: