Cumartesi, Ağustos 13, 2011

nasıl bilirdiniz?ergen bilirdik



Ben ergen doğdum, ergen gidecem sanırsam!Annemin dediğine göre; küçük bir karı şeklinde doğmuş ve çocukluğumu tamamlamışım.Bu yaşa geldim hala ergenim, ergen yeğenimle aynı şeyleri yapıp, aynı haleti ruhiye içinde takılıyoruz. Halen odamdan çıkmaktan haz etmiyor ve annem seslenince ''üffffffffffff ne yaaaaaaaa'' diyorum.Bir ara büyüyüp olgunlaşıp dolgunlaşmayı da ben de istiyorum ama galiba ben Tahtalıköye böyle gidecem!Hayat görüşü olarak da 'ergenizm' in önderlerinden olacam.Yapacak bişşiii yok.

Cuma, Ağustos 12, 2011

şökran Cairo*














Kahire hakkında olumsuz şeyler duymamın yanında, ilk an itibariyle benim de fikirlerim o olumsuz sözler sarfender gibiydi.Öyle de böyle de şöyle de.Ama demlenmeye bırakılınca daha güzel şeyler yüzeye çıkmaya başlıyor.Minik dip köşe ayrıntıları günden güne mayalanıyor.Sanırım ben bu şehri ayrıldıktan sonra sevmeye başladım



Perşembe, Ağustos 11, 2011

dankeşön bulut kardeş*



Sicilya'nın direk beyni kaynatan sıcağından sonra, Kahire'nin o ılımlı sıcağı gönlüme taht kurmuştu. Bayıldım oranın güneşine. Güneş var ama tenine ve beynine intikali çok daha filtre sistemli.Nem yok ve tenini kavuran ışınlar yok, anlıycağınız düşük tansiyonlu bendeniz orda hiç mızmızlanmadım. Ne zaman ki İstanbul'a geldim, tansiyon yerleyeksan oldu.Sevmiyorum sıcağı ya bugün o yüzden çok mutluyum. Hava kapalı ve hemen enerjik hallerle doldum.Bi silkelendim ve Eylül'ü beklemeye koyuldum.Heyecanlandım,sevdiğim ve çok özlediğim bir arkadaşım geliyormuşcasına heyecanlandım bu sabah.

Bu bulutlar çok güzeller,bu kediler çok güzeller.


Çarşamba, Ağustos 10, 2011

Değergilleri susturdum*


Ne ne ne ne ne?Kendimi duymazdan gelme yüzdemi arttırmam lazım.
Mesela bu arada başka şeylere kulak verebilirim; Erkan Oğur-Aşk gibi.

Salı, Ağustos 09, 2011

kerevetine çıktın mı masalının?

Castında bulunduğum masal beni sürüklüyor!Aort hala şaşkın,beyincik dağarcık sorunu yaşıyor.İçimde yaşıyan Ferhunde hanımlar kadın takımı ordan oraya koşturuyor.Değer ve onunla yaşam süren her organizma halinden memnun.Ama ama ama oyunculukla alakası yok, masalın konusu çok güzel. Tanrı bazen, dünyanın en başarılı editörü oluyor ve bana harika masallar yazıp yolluyor!Kerevetine çıkmam için Nasuh Mahruki olmama gerek yok, bak ben durmadan çıkıp çıkıp duruyorum kerevetine!

Pazartesi, Ağustos 08, 2011

ceket kardeşliği*



20 parçalık bi koleksiyon içerisindeyim!Kumaşlar>çizimlerle kavuşmayı gözlüyor,bunu hissediyorum!İşin ilginci, bu sefer Berlin için yapmıyorum.After fahionweek partilerinde, sevdiğim modeller yapmış olduklarımı giysin ve buna seviniyim diye yapmıyorum.Bu bebeleri; blog okurlarım alsın diye yapıyorum.Sadece 40 beden hatunlar için ideal olacak bunlar, yani nedense böyle bir hissiyat içersindeyim.Koca ayak kardeşliğinin bi uzantısı olabilir belki bu hissiyatımın temelinde yatan unsurlar.Tür konusuna gelince;her zaman ki ceket ağırlıklı olacak!

Uzun uzun süredir böyle bir şey aklımdaydı, hazır burdayken elimi çabuk tutmak istiyorum lakin ülkeyi terk eyleyince dönmek bilmiyorum!Sevdiğim bi kadın topluluğu var vintagebiscuit okurları arasında,kelimeler dışında kumaşsal paylaşım olsun istiyorum aramizda!