Cumartesi, Mayıs 28, 2011

kavga etmez,sever beni Romiyo*



Ahhhhhh yakışıyor bu hal tavır bana yeaaaaa ,bir görseniz beni.Aslında bildiğiniz Değer,miah miah bu sahneler filmin en güzel kısmı zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,sonrası sikenzo lifo!(bu lafı yeni icat ettim ama anlamını tam olarak bilemiyorum)

muson kalbi*




Çılgınca yağmur yağdı dün burda. Gökkuşağının ardından sanki Muson saldırısı gibiydi .Mest oldum tabii, olmam mı ?Hemen moda girdim,kalbim zaten kıpırtılarda!The Weeknd - The Morning i yardım ve yataklık etmesi için kullandım ve evet eksik parça tamamlandı.Güzel di mi nefes almak?

terazileyen*

Ben genelde yaptığım şeylere aşık olurum ve bu sevdiğim bi huy değildir, yani nasıl anlatıyım bu benim daha çok profosyonel düşünmemi engellemiştir hep. Bu anlamda beni dengeleyen ve olaya mantıkla yaklaşıp benim duygusal tarafımı terazileyen ekip arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.


Cuma, Mayıs 27, 2011

zwimmen taarruz*



Denize gircez di mi yine ?Sanki 10 sene girmemişim gibi geliyor.Sanki balık gibi yüzen değilmişim gibi bi heycan bi heycan.Altı üstü 1 yaz durdurmuştuk zamanı ama tuzlu su beni çağırıyor sanki.Ispanya'ya kadar geri sayım başladı .2 bikini ve 1 mayoyla taarruza hazırım komutanım!!!

O da*


Bu gökkuşağının diğer ucu nerde?Nerde başlıyor nerde bitiyor mesela?O da görmüş olabilir mi?


belki ıhlamur*


Arada kendine bunu demek lazım,sonra belki ıhlamur içeriz.

sergi farzdır*





Sanat ile beslen.
Büyü
Kocaman ol
Sanata hep aç ol!



Çarşamba, Mayıs 25, 2011

mini mekik*


LOVE IT!!!!

güneşli bir birşey*




İşin içinde bir çekik gözlü parmağı olunca o kadar keyifleniyorum ki anlatamam.Koleksiyona bakarak tasarımcının ekibinde kaç tane Güney kore'li or Tokyolu olduğunu rahat rahat söyleyebilirim.






life is*



Every piece of Chopin's is a story, it has a meaning, a start and an ending.

Salı, Mayıs 24, 2011

miyaw*


Bazı eteklelere miyaw!

Oh what are you doing sunday baby?

I said lets all meet up in the year 2000.

Wont it be strange when were all fully grown.

Be there at 2 oclock by the fountain down the road.

I never knew that youd get married.

I would be living down here on my ownOn that damp and lonely thursday years ago.

Ah do you recall?

Your house was very small,

With wood chip on the wall.

When I came around to call,

You didnt notice me at all.




tedbir*



Detaylı bir şekilde bakıldığında hayatın, özünde hiç bir anlam taşımadığı gerçeği sıfatımıza bir şamar gibi şaklar.Hedef ve amaçsızlığımız ne kadar büyük, ne kadar yüce ve ne kadar kutsal olursa olsun insan, özündeki anlamsızlığı kapatmak için alınmış geçici tedbirlerden ibarettir.Öyle tüm saçmalamasyonların altında yatan budur!

via benli senli*








Gençler nedir durum?








Pazartesi, Mayıs 23, 2011

volüm 5.7*


Doğru kahramanlarla çarpışmak hep mümkün olmasın.Kambur Sam sadece am derdine düşsün.Ruhunu çoktan kodese tıkmış bir hayvan olsun.Fosiller bile salyalarına gıpta etsin.

Roby kendi ismini dövme yaptıracak kadar sevsin kendini mesela,başka kimseyi sevemesin.Kimsenin kahramanı olmasın. Ne benim kalemimin ne defterimin ne kustuğum her çizginin!

araladım*





Yaşım ilerledikçe çiçeklere daha çok bakmaya başladım, daha çok ilgimi çekmeye başladılar.Taze çiçeklerle dolu bu cafe ,daha önünden geçtiğim ilk saniye beni çekti ve bi daha bırakmadı .Her allahın günü yeni çiçeklerle gözgöze gelmeye çalışıyorum ve her allahın günü şiir okumak için ruhumu aralıyorum.Çekim arası kahve molalarında İskender'in bana arkadaşlık etmesine alıştım sanırım artık!>>>Sarışey

demiş.miydim sence*








Şampiyonluk heyecanından sabahladığımdan bi-habersinizdir ama.Fresh & Onlys - Waterfall dinlemenin güzelliğinden mevz-u bahis açtım mı peki daha önce?







Pazar, Mayıs 22, 2011

çok*



Çok güzelsiniz!Başka söze gerenk yok ...çok güzelsiniz!

çekimin kalbi*








Backstage fotolarını herkes sever mi?
Yoksa sadece manyaklar mı sever?




yeni post*



dolup taşanlar,yeni kokular,yeni kalemler,yeni isimler,her noktada yeni başlayan hayat,yeni sırlar,yeni bir metro,yeni cafe suratları,yeni ifadeler ve yeni köşebaşları!