Cumartesi, Nisan 14, 2012

ben olsam vize vermezdim ama iyi kızdır*

Şu yeni çipli mipli pasaportumun benim için ayırdığı kalbinden temiz sayfasını süsleyen kaf biyometrik kah panaromik fotomu göresiniz beni şu an itibariyle unfollow eder ve bu bloğu elelebet mouseu vurdurmak hamlesiyle ziyaret etmezsiniz.''Hay amk, yıllardır bu karıyı mı okudum lan'' diye bi de söylenirsiniz.Peki ya tipsizlikten bi ülkeden sınır dışı edilirsem bunun sorumlusu kim olacak?Bu vesikalığı her gördüğümde;'' hasss göz altlarına bak, hasss sivilceye bak, hasss dünyanın parasını domalıp şu kaz ayağı kremlerini mi alsam'' deyu deyu ruh sağlığım bozulursa sorumlusu kim olacak?Manitam pasaportumu kurcalamak isterse gerçekleştireceğim saçma cilvelerle elinden alma girişimlerimin ve döktüğüm stress soğuk etrinin sorumlusu kim olacak?

çekirdekli karpuz*

Bazı manyağlar skype-cam üzerinden takas alışveriş yapıyomuş.''Aha bu tam bana göre; L ise yolla M ise seni vururum'' tehdit içerikli iki çift kelamdan sonra nihayete erdirildi.Bi kolaj sergisi açılışı için de bundan şukela bir kumaş güzellemesi bulunamazdı zati.

Çarşamba, Nisan 11, 2012

en son 80'e indirdim*


Budapeşete semalarında gerçekleşecek olan karma kolaj sergisine 8 adet bebe yollayacam.Seçmek zor, hemide çok zor.Sırf bu yüzden yarın İstanbul'a yollanıyorum.Orda bulunan kolajlara da bakayım, 2000 tane olsunlar ve hiç karar veremiyim diye!

tamam tamam inandık çok mutlusunuz*


Miyahhh ..Facebook'da şu vıcık vıcık karı koca fotolarını görünce ne düşünüyorsunuz?Aşk hariç herşey.Ne zaman (yani bol bol)karı koca sarmaş dolaş fotolar görsem, zaman tüneli ve profil fotosunu mutlu aile saadeti kareleriyle bezense nedense o ailenin çok mutsuz olduğunu düşünüyorum.Karıların tamamen bir sanal evcilik oyunu bu ''çok mutlu bir aileyiz fotoları''.Eş dost görsün çünkü facebookdan daha iyi çanak anten yok.Bu saadet tufanı fotoların süper bir kamuflaj olduğunu düşünüyorum.Bunun yanında;bekar ve teenagelerin çok daha dürüst ,oyunsuz ve 'sold my soul' sularına girmeden sanal alamde takıldıklarını görüyorum!!!

Salı, Nisan 10, 2012

bildiğin*


Bazı şeyler yoluna girince çocuk gibi seviniyorum ve umutlanıyorum.Hep böyle olmadı mı ki?Bildiğin ben.

Pazartesi, Nisan 09, 2012

4bi yan*


İnsanın en yakınlarına bile güvenememesi ne sikimsonik bi durum.Niye çenesi folloş ve ser verip sırmez akımından nasiplenmemiş insanlar öbeklenmiş 4bi yanımda.Buna uygun süper bi kurtlar vadisi repliği var ama yazmaya üşendim şimdi.Yok kardeşim ben en iyisi değişik çaylar deniyim .Çay iyidir ,ne varsa bitkide var!

Pazar, Nisan 08, 2012

pazar*

Bugün Pazar...Saygıyla toprağa oturdum, dayadım sırtımı duvara. Bu anda ne düşmek dalgalara, bu anda ne kavga, ne hürriyet, ne karım. Toprak, güneş ve ben… Bahtiyarım… NAZIM HİKMET RAN