Cumartesi, Kasım 05, 2011

iç mekancı


Girdiğim yerden çıkmama ve içeriyi çok sevme huyumun ivmesinin yükselir bir seyir hali izlemesi nedeniyle ara ara kendime çaktırmadan ''asosyal miyim acaba'' diye sormuyor değilim.Ne kadar şehir değiştirirsem değiştiriyim mekanımı -iç mekan- olarak hemen belirliyorum çünkü çizimle,kesmeyle ve yapıştırmayla direkman bir ''ilişkisi var'' durumundayım.Sanırım bi süre daha yürüyüş mesafem sadece market ve kitapçı olarak kalacak.

Cuma, Kasım 04, 2011

loves*

-some aliens loves mirrors- collage by vintagebiscuit.

anammmm*


Sevgilinin köpeğini ''annemmmm'' diye seven hatunlaaa hakkında görüşlerinizi almak isterim .hahahha.Böyle bi inceden ayar verme, havaya sokma .Sen babası-ben anası anaforlarına yamaçlama sokulma seansları.ahhaha,hastasıyım karılar dünyasının!

ilk 2*



Kahire'de minik minik favorilerim oluştu bile.En güzel kitapçı ve en güzel yemekçi:)
En güzel yemek senle mi.
bon appetite to us!

Salı, Kasım 01, 2011

ödem var ,ne bakıyonuz?


Eeeeee brokoli çorbama ne olcak şimdi?O kadar vitamin bok püsür ne olcak?Beynimde bi yere sıkışmış tüm tv diyetesyenleri ve tüm Nişantaşı diyetesyenleri ne olcak?Buzdolabında vicdanımı sorgulayan o kereviz?Aktar ekipmanlarım?
Yapacak bi şii yok^^ ya allah bismillah allah-u ekber !!!!

hammmm

Instagram> sanatsal ve kanatsal anlamda bana çok yardımcı oluyor çünkü listemin çoğunu oluşturan Japon ve Güney Koreli IG'daşlarımın görsel algılarına dibine kadar güveniyorum.Bu sayede; like ve yorumların gidişatına göre, sergilerde öne çıkacak kolajları daha net tespit edebiliyorum.Yüküm hafifledi diyebilirim.Teknojinin gözünü yiyim ama kolajlarımı daha çok yiyim!hammmm.

Pazartesi, Ekim 31, 2011

ufak ilen tefek*


Küçük,ufak ve tefek bir Değer'iken bile denize girmeden önce 40 saat ayakta düşünüyormuşum.Denizin ortasında bile kafa patlattan bir sayko olduğumu anlamam yıllarımı aldı.