Cumartesi, Ekim 27, 2012

büyülenmegraphy*


Yeni yılda kapılarını açacak olan Kahire'nin en kapsamlı islamic ve modern art galerisinin ilk misafirleri tabii ki arabic calligraphy bebeleri olacak.Mısır'ın güneyinde o minicik köylerde bu sanatı icra eden gizli saklı kalmış o kadar yaratıcı insan var ki, insan şaşkınlığını gizleyemez halde kala kalıyor.Eksik söyledim.. önce büyüleniyor sonra şaşırıyor.

müren.de benim baldırları görecek mi?






Köpek balıklarıyla barış imzaladığıma inanır mısınız?Yanımdan gelip geçmelerine ses etmeme halime ne dersiniz?Türk eti tercih etmedikleri için belki şanslı soydanız,bilemiyorum.
Shark ve bendeniz kardeşliği ?Bu ben olamam herhalde.Yooo gayet benim.'shark attack'fobim ne oldu peki?''O kadar müren balığı baldırımın kenarında lambada yaparken bi daha o denize ayağımı bile sokmam'' diyen Değer nerde peki?(İşin garibi mürenler köpek balıklarından daha ürkütücü). ''Kıçı kaptırmadan şurdan bi an önce araklanmam lazım'' diyen hatunlarımdan biri yok şimdi içimde.
Gayet friendly....:)

Buddy Guy - Cut You Loose


Perşembe, Ekim 25, 2012

Paraskevas Boubourakas

 

Paraskevas Boubourakas hususunda akan sular duruyor mirim.İşin ilk başlarında kendisiyle çalışma fırsatı bulmuş olmaktan dolayı inceden bi gurur da duymuyor değilim.GQ India October ‘12 karelerini gördükten sonra kendisinin bir numara olduğu konusunda artık fikrim sabit.Evet Paraskevas Boubourakas her soyunduğu ve giyindiği ruhun hakkını veriyor ve onu izlemekten sonsuz sanatsal bir keyif alıyorum.Bi şekilde, o kareleri moda çekiminden sanatsal bir alana kaydırmayı başarıyor.Nasıl mı oluyor?Bi bakıyor oluyor.

Çarşamba, Ekim 24, 2012

cairo fiyonk*






Hem hayatı/hem verdiklerini/hem aldıklarını 'hediye'olarak kabul edince kocaman bir avrupai hediye kutusu fiyongu gibi hissedebiliyorum kendimi.Bu fiyonk; bazen kafamın tepesinde/bazen bir papyon edasında/ bazen ise tamamen'ben'.
Kahire'ye gelince...o terra tonlarının istilasına uğramış fiyonk paletim benim.
Ordan bi güzel ses gelsin mi size;

Maii Waleed Yassin

Salı, Ekim 23, 2012

lagar açma, atık su çekme, kanalizasyon arıza*


Dur dur hızımı alamadım.
Ya böyle sabah kalktınız 'bok' gibisiniz diyelim.Size bi vadanjör videosu sunacağammm.Bu adama ara ara kulak kabartmanızı ısrarla istiyorum.Çünkü bi lafla tüm bakış açınız değişiyor ve bi bakıyorsunuz 'boklardan' eser yok.
Enjoy your vidanjör:

You Know It's a Movie - Mooji 

sümbüller&bülbüller sent friend resquest*


Bamm bammm...Sitem dolu mailler yerine şöyle güzel şeyler yollayın ey kafirler.İnsanlık adına büyük adımlar atıyorum belki,nerden biliyorsunuz.Yazmadığım(yazamadığım halde)ekleyen herkese lö şükran.Emmeee illa ''nayır nolamaz ,özleştik ''diyen sümbüller bülbüllere ''Facebook'a gelin'' diyorum.
Kiss...
Claude Bolling - Borsalino Theme