Cuma, Mart 16, 2012

habu dünya*


Habu dünyaya yeniden tornista etsem, ben yine aynı şeyleri yapardım gibime geliyor.Salaklıklarımın o kadar da arkasındayımdır!

Perşembe, Mart 15, 2012

shaker babies*

Fill a shaker with crushed ice, add the cachaça, squeezed lime wedges, crushed lychees, and lychee syrup, and shake well! Pour into a large tumbler and top up with a splash of Champagne. Cheers!Dont forget to shake your ass too.

Çarşamba, Mart 14, 2012

kızan-matik*



Uzun ince bir yoldayız.Ermemize az kaldı a be kızanlarım!

tükkan boyu-







Tükkan stylingine bir sanat gibi yaklaşan zihniyeti çok seviyorum.Bunu yapan insanı kendi hayal gücüyle bırakan yönetim kadrosunu daha da çok seviyorum.Bazı ülkelerde cansız manken styling canlı manken çekim stylinginden daha önemlidir.Çünkü o zaman mankenin fiziğinin ve güzelliğinin arkasına sığınma gibi bir durumun olamaz ,direk yeteneğin konuşması farz gelir.Sevgili ülkemde; şunun tanıdığı, bunun tanıdığı, şunun kızı,şu sosyetik, şu model şeklinde torpille stylingci öhöm öhöm stil danışmanı olunduğu için bu ortamları görünce gerçekten hüzünleniyorum.Nerede hata yaptığımızı ve işlerin neden böyle yürüdüğünü düşünüyorum.Cevapları pekala ben de sizler gibi biliyorum!!!!Yurtdışında vitrinlerim camlarından neden ayrılmak istemediğinizi bir düşünün,hayal odaları gibi tükkan içlerini bir düşünün ...çünkü işin içinde sanat ve moda ile harmanlanmış creative ekipler var,mağaza müdürü değil. Fedy,Celine,James, Costas ve ekipleri ; yaratıcıklarının önünde saygıyla eğildiğim sevgili arkadaşlarım.Bu ilham orkestrasından nemalanmak lö leziz.

Pazar, Mart 11, 2012

-maca









Siyaha tapınmaca.Bu kareler sanırım bunun kanıtı.Miyahhhhh,vitrini daha sonra gösterecem.