Çarşamba, Mayıs 24, 2006

j.lo ile şahsi hiçbir sorunum yok

                      

başlığa aldanmayın siz o tamamen kendimi haklı çıkartmak için : ) . sorunum yoktu ama herşeyi o başlattı . şimdi siz bana kıskanççç mı demek istiyosunuzzzz ? hiçde bilee . tamam tamam biraz fazla güzel , yeryüzündeki en güzel kalçalara sahip ! '' bana o kadar makraj yapsalar , bende öyle olurum '' mazeretinin sökmiyceği bi hatun kişi .


şimdi biri fırtlayıp ; '' aaa sen onun estetiksiz resimlerini görmedinmi , kocaman burnu vardı '' diycektir . ama arkadaşlar hatice değil , zaman netice zamanıdır .hala kesin ve kesin kıskandığımı söylemedim , dikkatinizi çekerim : )


şıkır şıkır madame dergisini aldık . atlas dergisinin arasında saklayarak eve getirdik . . . ! operasyonun yarısı tamamlanmıştı . abowww herkes makrajlı . bizim neyimiz eksik . Eda ; çabuk operasyon malzemelerini getir . şöyle bronz üzerine , kahveli göz makrajı ve simler sürünelim . kahve tonlu makrajı J. lo ' dan çaldım sanıyosunuz dimi . . .
ya ne fesatsınız , aklımın ucundan geçmedi . buda tamam . sırada Holivud elbisesinde . kırmızı halılık . dolapları eşeliyip , arkadaşın düğününde giyilen elbise tam bizim operasyonu tamamlıycak bişey .DI DI DINNNNNNN

ve karşınızda J. Lo ' nun tramvay çarpmışşşş 2 hali : )
bizmi kıskandıkk ? yooo biz taktir ediyoruz demiştik zaten en başından beri . (ama profosyonel makyöz yoktu o ayrı yani :)))))))))))


NOT : COMMENT UYARISI
1. bu yazı geyiğine yazılmıştır . ciddiye alıp ; herkes kendi güzeldir
2. insan kendini sevmeli
3.kimseyi kıskanmamalı gibi , lapin şeyler yazmayın .
çünkü tamamen geyiksel bi yaklaşım ve yazı biçimidir